Menu
Your Cart

QLOCKTWO

Brand: QLOCKTWO
Met een unieke uitbreiding van de Creator’s Edition wandklok brengen de oprichters van Qlocktwo nu een ode aan hun woonplaats, Schwäbisch Gmünd. Deze plaats staat bekend als de goud- en zilverstad van Duitsland. Qlocktwo heeft beide edelmetalen in gelijke delen gemengd tot een unieke legering die m..
€ 2.960,00
Excl. BTW:€ 2.446,28
Brand: QLOCKTWO
Deze prachtige klok van Qlocktwo, is de Creaters Edition Vintage Copper. De geoxideerde koperplaat, heeft unieke kleurtinten, die variëren van grijs tot groen vermengt met tinten blauw. Door de klok op een natuurlijke manier te laten oxideren wordt een uniek patroon verkregen, waardoor elke klok wee..
€ 2.395,00
Excl. BTW:€ 1.979,34
Brand: QLOCKTWO
Deze stijlvolle Qlocktwo Touch Full Metal, heeft naast de tijd aangeven in woorden ook een alarmfunctie. De metalen voorplaat, is makkelijk te wisselen met eventuele andere voorplaten. Hierdoor past de klok altijd in elk interieur. Deze Qlocktwo Touch is in het Nederlands, maar is ook leverbaar in a..
€ 590,00
Excl. BTW:€ 487,60
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.