Menu
Your Cart

QLOCKTWO

Brand: QLOCKTWO
Deze prachtige klok van Qlocktwo, is de Creaters Edition Vintage Copper. De geoxideerde koperplaat, heeft unieke kleurtinten, die variëren van grijs tot groen vermengt met tinten blauw. Door de klok op een natuurlijke manier te laten oxideren wordt een uniek patroon verkregen, waardoor elke klok wee..
€ 2.395,00
Excl. BTW:€ 1.979,34
Brand: QLOCKTWO
De voorkant van de QLOCKTWO CREATOR'S EDITION GLINTSCAPE van miljoenen jaren oud sedimentair gesteente fascineert met een uniek reliëf van willekeurige onregelmatigheden en een parelmoerachtig oppervlak. Met zijn tinten groen, rood en goud doet het object denken aan een herfstlandschap dat wordt..
€ 2.590,00
Excl. BTW:€ 2.140,50
Brand: QLOCKTWO
Met een nieuw fluweelachtig oppervlak straalt de QLOCKTWO VELVET warmte uit en creëert een geheel nieuw gevoel van ruimte met verschillende lichtreflecties. Het eenvoudige maar elegante uiterlijk is een absolute blikvanger en spreekt meerdere zintuigen tegelijk aan. Het textieloppervlak in edelgroe..
€ 1.890,00
Excl. BTW:€ 1.561,98
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.