Menu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

17 dec. Of hoe letters en juwelen elkaar vinden...
admin 1 3784
Deze week kreeg ik op onze facebookpagina een herinnering dat wij 5 jaar geleden onze eerste (zondag)opening vierden met taartjes. Die dag, liet ik de wereld van het Brusselse onderwijs achter mij. Maar wie mij beter kent, weet dat de logo/therapeute in mij er eeuwig een beetje blijft zitten… Dan w..
10 dec. IKIGAI By Studio Nightingale
Diether 8 4131
Sinds oktober 2016 staan Diether en ikzelf aan het roer van juweliers Nachtergaele. Het spreekt voor zich dat ik van mooie juwelen houd. Toch valt het mij op dat er binnen de bestaande collecties vaak overdaad is maar dat niet iedereen daar van houdt. Ikzelf hou van mooie materialen in al hun eenvou..
18 apr. Een origineel geschenkje?
Diether 2 3423
Wil je een cadeaubon of ander geschenk, dan doen wij er uiteraard met veel plezier een mooi kaartje bij!1. kies je juweel of uurwerk op onze site2. plaats de bestelling3. plaats bij de instructies welk kaartje je wenst of voor welke gelegenheid het is + gewenste tekst en wij maken een persoonlijk ..
29 mrt. Schitteren op het communie of lentefeest!
Diether 0 2521
Viert binnenkort jouw oogappel zijn of haar communie- of lentefeest?Wij helpen je graag met het uitzoeken van zijn eerste stoere polshorloge of voor haar de perfecte kinderaccessoires passend op haar prachtige outfit in het goud of in het zilver.Word jij dit jaar op het communie- of lentefeest van j..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.