Menu
Your Cart

Over ons1944
Na het afstuderen in Antwerpen als meester uurwerkmaker, opende Remi Nachtergaele samen met zijn echtgenote Maria een uurwerkwinkel te Aspelare.

1966
De zaak eerst verhuisd naar de stationstraat in Ninove, om zich vervolgens definitief te vestigen op het Oudstrijdersplein 22.

1980

Guy Nachtergaele nam samen met zijn echtgenote Linda de zaak over na het beëindigen van zijn studies in Zwitserland en België als uurwerkmaker en edelsteenkundige. Linda Moortgat, de echtgenote, volgde cursussen als parelrijgster en studeerde eveneens af als gediplomeerd edelsteendeskundige en etalagiste.

2003
De zaak werd onder impuls van zoon Diether Nachtergaele vergroot. Zoon Diether volgde eveneens een diamantopleiding en studeerde af als juweelontwerper te Antwerpen.

2004
André, een gediplomeerde uurwerkmaker, voegt zich bij ons team.
2011
Kregen we de kans om het aanpalende huis mee te betrekken in de zaak. De winkel werd kort nadien zwaar verbouwd en is nu dubbel zo groot.

2016
Zoon Diether Nachtergaele en echtgenote Leen Van Hecke nemen de familiezaak over.

2018
Een gediplomeerde uurwerkmaker, voegt zich bij ons team en zal samen met André instaan voor het atelier.

2019
Juweliers Nachtergaele bestaat 75 jaar!


Met meer dan 75 jaar ervaring is Juweliers Nachtergaele een referentie in deze fascinerende wereld. Door constante bijscholing streven wij naar continue verbetering van onze vakkennis. Juwelen, uurwerken en edelstenen zijn niet enkel ons vak, maar ook onze passie.


Wij houden er van als familiezaak  om onze klanten te dienen met creativiteit, vakkennis en hedendaagse knowhow. Al onze herstellingen worden in ons eigen atelier uitgevoerd waar ook vorm wordt gegeven aan onze eigen creaties en collecties. Creativiteit, perfectie en klantservice zijn onze referenties in de uurwerk- en juweliersbranche. Het oog voor detail, een verzorgde service en professionele begeleiding zorgen dat u zich als klant bij Juweliers Nachtergaele thuis voelt.
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.